Where we are? Find us in this great google map
Open Map

Centrale termice Viessmann ::: Piese Viessmann ::: Service Viessmann ::: Instalatii termice Timisoara

Comercializare si executie instalatii termice si sanitare complete.

Share
 

 

VIESSMANN_machetaA4_AIRMEC

Campania 5 ANI GARANTIE

Cazanul mural in condensatie, pe gaz, Vitodens 050 W asigura un confort deosebit in privinta incalzirii si prepararii apei calde menajere, cu un raport pret-calitate deosebit de avantajos. Economic si eficient datorita eficientei energetice normate de pana la 108%. Centrala termica are pompa cu turatie varialabila si robinet de umplere inclus. Operare simpla, optional si prin termostate de ambient. Ideal pentru montajul in zona locuibila datorita zgomotului redus de functionare si a dimensiunilor compacte.

Ca centru de service tehnic Viessmann avem grija sa oferim o întreținere și service centrale termice de înaltă calitate. Experiența noastră ne permite sa satisfacem clienții noștri în rezolvarea problemelor pe o gamă largă de cazane Viessmann. Mai mult, compania noastra ofera servicii de la A la Z pe produsele Viessmann, variind de la diferite tipuri de cazane cu gaze naturale, cazane pe combustibil solid, lichid și biomasă, aparate de aer condiționat, sisteme solare, pompe de căldură și statii de dedurizare a apei. Toate folosind instrumente inovatoare și de ultimă oră, punând o deosebita importanță într-o actualizare permanentă a tuturor membrilor personalului nostru cu privire la noile proceduri și noile produse Viessmann disponibile pe piață. Munca noastra de servicii rapide și profesionale pe cazanele Viessmann este disponibila pentru municipiul Timisoara, Arad si localitatile invecinate.

Airmec Instal ::: partenerul casei tale! sisteme Viessmann, Service Viessmann, piese Viessmann

Airmec Instal ::: partenerul casei tale! sisteme Viessmann, Service Viessmann, piese Viessmann

Pentru mai multe informații sau pentru a solicita o programare de serviciu pentru cazanul Viessmann, nu ezitati sa ne contactati la birourile noastre la numerele de telefon 0256 293168/ 0732 141472

 

Personalul Airmec Instal este unul calificat si actualizat periodic in domeniul instalatilor, pentru realizarea celor mai exigente cerinte de lucru. Inginerii nostri acorda consultanta tehnica si se ocupa de urmarirea lucrarilor pe parcursul executie, pe perioda garantiei si dupa, indiferent de gradul de amploare al lucrarilor.

Comercializam centrale termice Viessmann, oferim consultanta in vederea alegerii sistemului de incalzire potrivit caminului dumneavostra.

Executam instalatii termice si sanitare complete cu personal specializat si furnizam materialele necesare.

Oferim puneri in functiune si preluare in garantie pentru centralele termice Viessmann.

Asiguram service si piese de schimb in perioada garantiei si post-garantie.

Verificari tehnice si periodice cu personal autorizat ISCIR si acreditat Viessmann.

 

 

 

In conformitate cu prevederile Regulamentului UE nr. 679/2016 ( GDPR ) privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal,  pe care este posibil sa le solicitam prin prezenta va solicitam acordul dvs. In cazul in care continuati navigarea pe acest site, consideram ca avem acordul dvs. In caz contrar va rugam sa luati legatura cu noi prin mail la adresa : office@airmecinstal.ro sau telefonic la numerele 0256293168, 0732141472

 

 

Romania – Timisoara

str. Constantin Brancoveanu nr.86/1

mail: office@airmecinstal.ro

Departament comercial/executie

tel/fax: 0356 003 603

 

Departament service centrale termice

tel/fax: 0256293168

mobil: 0732 141 472

 

Cu prietenie,

Echipa Airmec

Share
Twitter
AirmecInstal on Twitter
7 people follow AirmecInstal


posts

Recent Posts: