Consultanta

Consultanta

SERVICII DE CONSULTANTA

Consultanta pentru realizarea unei instalatii de orice tip (incalzire, incalzire/racire,  sanitara).

Beneficiarul sau investitorul are nevoie de Consultanta de specialitate intrucat de cele mai multe ori acesta nu dispune de cunostintele tehnice necesare.

Consultanta in domeniul instalatiilor pentru constructii are ca obiectiv alegerea unei solutii optime din punct de vedere tehnic si economic (identificarea solutiilor tehnico-functionale), in functie de cerintele si necesitatile clientului, de tipul instalatiei si de amplasarea acesteia. Acum sunt stabilite caracteristicile tehnice ale instalatiei si sunt optimizate costurile investitiei, fiind alese echipamentele cu cel mai bun raport calitate-pret.
Rezultatul serviciului de Consultanta va fi o solutie performanta, fiabila si sigura in exploatare, care sa satisfaca in totalitate dorintele si nevoile beneficiarului (investitorului).

Echipa Airmec ofera servicii de asistenta tehnica si Consultanta atat pentru realizarea unor instalatii noi, cat si pentru reabilitarea sau renovarea instalatiilor existente pentru reducerea consumului de energie si scaderea costurilor de exploatare.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *