Cand apelam la un instalator ?

Stiind cand sa angajam un instalator putem economisi bani pe termen lung. Angajati un instalator atunci cand problema este extinsa si necesita o mana care cunoaste meserie, si atunci cand exista un risc mai mare de a face mai multe daune decat bine.

Cand apelam la un instalator?

Atunci cand apar urmatoarele situatii, cel mai bine este de a apela un instalator profesionist.

Asa ca a cunoaste un instalator bun in zona dumneavoastra si sa pastra numele lui si numarul de telefon la indemana pentru situatii de urgenta este un lucru foarte bun.

  1. Presiunea scazuta a apei in intreaga casa: Aceasta problema poate fi cauzata de o serie de factori, cum ar fi obstructii (rugina sau resturi) in conductele de apa; presiune scazuta a apei de alimentare (reteaua de la oras sau foraj) sau chiar scapari prin anumite locuri. Un instalator bun va fi capabil sa analizeze problema si a determina cauza.
  2. Nu este apa calda: Cu exceptia cazului in care boilerul este spart, ar putea fi greu pentru a determina cauza. Problemele echipamentelor electrice includ: elemente de incalzire, intrerupatoare de circuit sau sigurante arse, termostate defecte, sau un intrerupator de suprasarcina rau. Problemele echipamentelor cu gaz includ: arzatoare cu termocuplu si aprinzatoare.
  3. Inlocuirea unui incalzitor de apa: Ganditi-va de doua ori inainte de a incerca sa inlocuiti un incalzitor de unul singur. Amintiti-va, instalatorul este autorizat sa o faca, stie ce robineti necesita inchidere, si alte tertipuri pe care doar un cunoscator le stie.
  4. Canalizare defecta: Daca canalizare s-a defectat si nu mai se face scurgerea corespunzator sau mai rau, refuleaza, inseamna ca undeva pe traseu este infundata. Poti incerca sa o desfunzi dar poti deteriora tevile de scurgere sau de canalizare. Apelati la un instalator . In cazul in care se lasa cu pagube, vor face reparatiile.
  5. Conductele inghetate: in cazul in care o teava ingheata, verificati cu atentie pentru a vedea daca teava a explodat deja sau a crapat. Daca este o veste proasta, mergeti mai departe si apelati un instalator. Puteti incerca, sa se dezghetati o teava cu un uscator de par, dar chiar si in cazul in care conducta nu este crapata, totusi poate doriti sa apelati la un instalator: Unii instalatori inlocuiasc pur si simplu o sectiune de teava inghetata, mai degraba decat sa o dezghete (se poate sparge in timpul dezghetarii).

Reparatiile – facute de proprietari – la instalatiile de apa pot lua mult timp si pot cauza pagube, asadar mai bine platim un instalator astfel incat sa putem sa castiga bani de la locul nostru de munca.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *