Politica de returnare

Politica noastra de rambursare si returnare dureaza 20 de zile.

Daca au trecut 20 de zile de la achizitie, nu va putem oferi o rambursare completa sau un schimb.

Pentru a fi eligibil pentru retur, articolul dumneavoastra trebuie sa fie nefolosit si in aceeasi stare in care l-ati primit. De asemenea, trebuie sa fie in ambalajul original.

Pentru a finaliza returnarea, avem nevoie de o chitanta sau o dovada de cumparare.

Va rugam sa nu trimiteti achizitia inapoi producatorului.

Exista anumite situatii in care se acorda doar rambursari partiale:

Rambursari

Odata ce returnarea dvs. este primita si inspectata, va vom trimite un e-mail pentru a va anunta ca am primit articolul returnat. De asemenea, va vom anunta cu privire la aprobarea sau respingerea rambursarii.

Daca sunteti aprobat, rambursarea dvs. va fi procesata si un credit va fi aplicat automat cardului dvs. de credit sau metodei initiale de plata, in aproximativ 15 zile.

Numai articolele cu pret obisnuit pot fi rambursate.
Schimburile

Inlocuim articolele numai daca sunt defecte sau deteriorate. Daca trebuie sa il schimbati cu acelasi articol, trimiteti-ne un e-mail la [email protected] si trimiteti articolul dvs. la adresa: :loc. Chisoda, Calea Chisodei nr 113, jud. Timis

Livrare & Returnare

Pentru a va returna produsul, trebuie sa va trimiteti produsul la adresa :loc. Chisoda, Calea Chisodei nr 113, jud. Timis

Veti fi responsabil pentru plata propriilor costuri de transport pentru returnarea articolului. Costurile de transport sunt nerambursabile. Daca primiti o rambursare, costul transportului de retur va fi dedus din rambursare.

In functie de locul in care locuiti, timpul necesar pentru ca produsul dvs. schimbat sa ajunga la dvs. poate varia.

Daca returnati articole mai scumpe, va recomandam sa utilizati un serviciu de expediere urmaribil sau sa cumparati o asigurare de transport. Nu va garantam ca vom primi articolul returnat.

Nevoie de ajutor?

Contactati-ne pe mail la [email protected] pentru intrebari legate de rambursari si returnari.