Upgrade the embedded Platform Services Controller to an external Platform Services Controller. Correct Answer: A ducktown.org

Home PageTermostat de ambient

Termostat de ambient

Share
Iarna aduce cu ea nu doar bucuria zapezii, a sarbatorilor si a vacantelor la munte, ci si facturi coplesitoare. Factura la gaze sau la electricitate se numara printre cele mai de temut facturi, astfel ca trebuie sa gasesti solutii pentru a mentine o valoare acceptabila a consumului, fara a trebui sa porti toata colectia de pulovere odata sau sa stai toata ziua sub plapuma.

Termostatul de ambient este solutia ideala pentru un consum rentabil si un cost rezonabil. Principiul de functionare al unui termostat de ambient este simplu. Prin montarea unui termostat ai la dispozitie posibilitatea de a seta un orar de functionare a centralei, precum si temperatura dorita, in functie de anumite intervale de timp.

Cu alte cuvinte, poti seta perioada de timp în care centrala sa functioneze la o temperatura mai ridicata, de exemplu seara, cand te intorci de la serviciu, sau in zilele de weekend, cand stai toata ziua in casa, sau cand sa nu functioneze deloc, in situatiile in care esti plecat in vacanta.

Temperaturile pot fi stabilite in functie de necesitatile si preferintele fiecaruia. Se considera a fi temperaturi optime valorile cuprinse intre 18°C si 22°C, insa va trebui sa decizi singur valoare care iti asigura confortul termic. Cand lipsesti de acasa, poti alege sa setezi termostatul la 14°C – 18°C, aceeasi valoare fiind ideala si pe timpul noptii.

Exista doua tipuri de termostate: cu fir sau fara fir. Aparent singura diferenta dintre cele doua tipuri este prezenta sau absenta firului, cel din urma functionand pe baza de unde radio. La o privire mai atenta insa, vei putea observa ca termostatele wireless sunt mai scumpe decat cele cu fir.

Desi, termostatul fara fir are avantajul de a putea fi montat in orice incapere a locuintei si astfel il poti monta in camerele unde consideri ca este cel mai indicat sa ai un control al temperaturii, trebuie sa iei in calcul faptul ca pot aparea probleme de comunicare in momentul in care se intrerupe alimentarea cu energie electrica. Exista posibilitatea ca reluarea comunicarii sa fie problematica, dar acest aspect difera in functie de model. De asemenea, poti opta pentru termostate wireless prevazute cu functia de a se comuta in regim manual, solutia ideala pentru cand termostatul ramane fara baterii sau transmitatorul se defecteaza.

Montarea unui termostat se poate de catre personalul firmei noastre.

Pe piata exista termostate mecanice si digitale. Cele wireless sunt intotdeauna digitale si pot fi intalnite si sub denumirea de cronotermostate digitale. In functie de buget, poti opta pentru un termostat ce poate fi programat in functie de temperatura sau de temperatura si timp.

termostat

 

Preturi:

Cu fir:    * Termostat Computherm Q3 – 100.00 lei

               * Termostat Computherm Q7 – 150.00 lei

Cu unde radio:   *  Termostat Computherm Q3RF – 180.00 lei

                              *  Termostat Computherm Q7RF – 220.00 lei

 

Share
Twitter
AirmecInstal on Twitter
7 people follow AirmecInstal
Twitter Pic ivpinsta Twitter Pic FotoLuci Twitter Pic EntrepEU Twitter Pic SabinaDa Twitter Pic infourba Twitter Pic lacri_p Twitter Pic icoryboy Twitter Pic

posts

Recent Posts: