Upgrade the embedded Platform Services Controller to an external Platform Services Controller. Correct Answer: A ducktown.org

Home PageMontaj / mentenanta centrale termice

Montaj / Mentenanta Centrale termice

Share

Oferim Montaj / Mentenanta Centrale termice

541711_464128860315310_724055729_n

Montaj centrale termice

 In materialul urmator vom afla cateva lucruri generale pe care e bine sa le cunoastem despre racordarea la gaze a centralelor termice.  Cel mai intalnit caz este conectarea unei centrale termice la reteaua de combustibil gaz metan.

– racordul la reteaua de gaz se face cu teava de otel (racord rigid) sau cu tub flexibil de otel (omologat).

– diametrul tevii de racord nu trebuie sa fie mai mic decat al tevii de intrare in centrala sau sa acopere debitul maxim al microcentralei.

– este obligatorie utilizarea unui filtru stabilizator/regulator de gaz, cu domeniu de reglaj intre 10 si 30 mbari.

- se recomanda ca filtrul stabilizator de gaz sa fie montat in pozitie orizontala si cu posibilitate de acces la prizele de masura a presiunii.

– presiunea de alimentare, in regim dinamic nu trebuie sa fie mai mare de 50 mbari inainte de filtrul stabilizator/regulator si mai mica de 20 mbari pe intrarea vanei de gaz.

- conductele de gaz vor fi montate aparent in spatii uscate si cu acces permanent, se vor monta pe cat posibil, pe elementele de rezistenta ale cladirii,

- nu este admisa trecerea conductelor unui apartament prin alt apartament, prin spatii neventilate sau inglobate in elementele de constructie ale cladirii.

- este interzisa trecerea conductelor prin cosuri si canale de ventilatie, prin incaperi neventilate, cu mediu coroziv sau cu umiditate excesiva, subsoluri si canale tehnice, poduri, dormitoare etc.

                 Executia retelei de alimentare cu gaz a centralei termice trebuie facuta de o firma autorizata si specializata in domeniu conform legislatiei in vigoare.

Share

1 comentariu

  1. dana says: 24/08/2018

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article

Leave a Reply

Twitter
AirmecInstal on Twitter
7 people follow AirmecInstal
Twitter Pic ivpinsta Twitter Pic FotoLuci Twitter Pic EntrepEU Twitter Pic SabinaDa Twitter Pic infourba Twitter Pic lacri_p Twitter Pic icoryboy Twitter Pic

posts

Recent Posts: