Upgrade the embedded Platform Services Controller to an external Platform Services Controller. Correct Answer: A ducktown.org

Home PageInstalatii termice si sanitare

Instalatii termice si sanitare

Share
INSTALATII TERMICE

         Instalatiile termice sunt acele instalatii de incalzire de care are nevoie o cladire ca sa poata fi locuita pe toata perioada anului. Acestea trebuie sa asigure incalzirea spetiului folosind o cantitate cat mai mica de combustibil, fie el de orice fel: gaz, energie electrica, material lemnos etc.

Instalatiile termice

  • Incalzire cu radiatoare
  •  Incalzire cu ventiloconvectoare
  • Incalzire cu pereti radianti
  • Incalzire in pardoseala
  • Panouri solare cu aport la incalzire si preparare apa calda menajera

Materialele folosite pentru instalatiile descrise sunt de foarte multe tipuri, acestea variind de la otel negru/zincat, cupru, la tevi din polietilena si polipropilena reticulata sau de inalta densitate, fiecare sistem avand particularitatile lui. In functie de fiecare sistem acestea pot fi ingropate, aparente sau suspendate, fiecare material fiind ales pentru mediul in care va trebui montat si dupa solicitarile beneficiarului.

Echipamentele de preparare a agentului termic sunt consumatoare de diversi combustibili care trebuie sa genereze o energie suficienta pentru a putea incalzi spatiul dorit, iar dupa caz aceste pot folosi gaz metan, gaz natural, energie electrica, material lemnos (lemne, peleti, seminte etc).

Toate aceste tipuri de instalatii sunt executate de compania noastra si ca urmare va putem prezenta avantajele/dezavantajele fiecarei solutii in parte si sa va indrumam strict catre ce aveti nevoie, raportat la bugetul dumneavoastra si la o calitate cat mai ridicata.

Compania noastra va poate ajuta sa executati orice tip de instalatii termice de care aveti nevoie, folosind personal calificat si autorizat pentru fiecare tip de instalatii in parte, respectand toate normele si legistaltia aflate in vigoare, dar si cu experienta noastra anterioara cu privire la mentenanta/service si exploatarea sistemelor.

Share

4 comentarii

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article

Leave a Reply

Twitter
AirmecInstal on Twitter
7 people follow AirmecInstal
Twitter Pic ivpinsta Twitter Pic FotoLuci Twitter Pic EntrepEU Twitter Pic SabinaDa Twitter Pic infourba Twitter Pic lacri_p Twitter Pic icoryboy Twitter Pic

posts

Recent Posts: