Upgrade the embedded Platform Services Controller to an external Platform Services Controller. Correct Answer: A ducktown.org

Home PageAer conditionat – vitoclima 200-s

Aer conditionat – Vitoclima 200-S

Share
Gama de aparate de aer conditionat split Vitoclima 200-S ofera, prin paleta larga de puteri disponibile, solutii optime pentru orice necesitate.

Aparatele de Aer conditionat – Vitoclima 200-S completeaza cu succes gama de produse Viessmann in segmentul tehnicii de climatizare.

Toate modelele gamei Vitoclima se incadreaza in clasa energetica „A++”, indiferent de marimea constructiva. Echipamentele Viessmann se remarca atat prin randamentul energetic ridicat si eficienta climatizarii, cat si prin usurinta intretinerii si multitudinea de posibilitati de montaj.
Toate aparatele de Aer conditionat – Vitoclima 200-S sunt foarte usor de utilizat, prin intermediul telecomenzilor fara fir, disponibila in furnitura standard.

Aer conditionat - Vitoclima 200S
Autocuratire automata

Dupa oprirea compresorului si intreruperea procesului de climatizare, ventilatorul unitatii interioare ramâne in functiune inca o perioada de timp. Prin aceasta se asigura uscarea umezelii din vaporizator care creaza in mod obisnuit mediul de dezvoltare a bacteriilor.

Modul de noapte

Aceasta functie are ca scop adaptarea regimului de functionare a instalatiei de climatizare in corelare cu modifi carile metabolismului din timpul somnului. Printr-o crestere controlata a temperaturii (in regimul de racire) sau scadere a temperaturii (in regimul de incalzire) se asigura astfel conditiile pentru un somn confortabil.

Tehnologia DC-Inverter

DC-Inverter este o tehnologie care asigura reglarea liniara a turatiei compresorului aparatului de aer conditionat, in functie de necesarul de moment. Prin intermediul tehnologiei DCInverter se asigura o functionare economica a echipamentului de climatizare, adaptata permanent la necesarul dumneavoastra.
Astfel, aparatele de Aer conditionat – Vitoclima 200-S sunt foarte eficiente enegetic la functionarea in sarcina partiala. Valorile mari ale coeficientilor COP / EER contribuie la scaderea costurilor de operare a echipamentului.

Avantaje – Vitoclima 200-S

* Tehnologia DC Inverter regleaza functionarea compresorului in functie de necesitati; in felul acesta aparatul de aer conditionat va functiona economic, asigurând un confort ridicat.
* Nivel energetic clasa „A++”
* Telecomanda fara fi r care asigura o utilizare confortabila a aparatului
* Autocuratare automata: prin comanda ventilatorului unitatii interioare, dupa utilizare, realizându-se astfel uscarea condensului, care creaza un mediu propice formarii bacteriilor.
* Modul „de noapte”: asigura o functionare silentioasa, fi ind ideal pentru instalarea in dormitoare
* Asigura o incalzire economica si confortabila, chiar si atunci când temperaturile exterioare sunt negative
* Consum minim de energie in stand-by
* Distribuire omogena a aerului prin intermediul lamelelor cu unghiuri largi
* Filtru lavabil
* Functie de incalzire / racire rapida (modul turbo)

Aer conditionat – Vitoclima 200-S date tehnice:

Aer conditionat Vitoclima 200 S

Pentru detalii si informatii suplimentare va rog sa nu ezitati sa ne contactati la nr. de telefon: 0256/293168, e-mail: office@airmecinstal.ro, sau pe facebook: https://www.facebook.com/AirmecInstal/?ref=hl

 

Share
Twitter
AirmecInstal on Twitter
7 people follow AirmecInstal
Twitter Pic ivpinsta Twitter Pic FotoLuci Twitter Pic EntrepEU Twitter Pic SabinaDa Twitter Pic infourba Twitter Pic lacri_p Twitter Pic icoryboy Twitter Pic

posts

Recent Posts: